Gratis Open Avonden Salsa Bachata Kizomba

OpenDagen aug 2016

Op maandag 5 en woensdag 7 september organiseren wij open avonden voor nieuwe potentiële leden. Zij kunnen in anderhalf uur tijd proeven van onze 3 dansstijlen! Wil jij ons deze dagen ondersteunen? Wij zoeken voor in de kleine zaal danskoppels die tijdens de open avond Salsa, Bachata en/of Kizomba willen dansen. Zo kunnen onze nieuwe gasten een kijkje nemen in de wereld van het gezellig, ontspannen en sociaal dansen.
Daarnaast zijn we op zoek naar hulpheren zodat er voldoende mannen aanwezig zijn waar de dames hun eerste danssteps mee kunnen oefenen! Uiteraard staat er een drankje voor je klaar! Wil je meedoen op een of allebei de avonden? Geef je op als danskoppel of hulpheer tijdens de les aan de balie of stuur ons een mail via info@villabailar.nl.